Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen pelastustoiminnan osastolla on haettavana palomestarin vakituinen virka. Viran ensisijaisena toimintapaikkana on Lahti. Työskentelyalueena on kuitenkin koko hyvinvointialue.

Pealoauton oranssi kylki, jossa teksti www.phpela.fi ja Päijät-Hämeen maakunnan vaakuna, jossa Vellamo.

Palomestarin tehtävänä on muun muassa huolehtia osaltaan alueen pelastusturvallisuustehtävistä sekä osallistua päivystävän palomestarin, PHP32, tehtäviin Heinolan toimipaikalla. Arvostamme alan laaja-alaista tuntemusta sekä aiempaa palvelusta Päijät-Hämeen pelastuslaitoksella.

Työyhteisömme jäsenenä saat:

  • Ammatistaan ylpeä työyhteisö ja kannustava ilmapiiri auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
  • Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
  • Työterveyspalvelut ja niihin kuuluva Terveyssovellus.
  • Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäinen työnohjaus tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Varmistamme sinulta, että kelpoisuutesi on pelastusasetuksen nro 407/2011 6 §:n mukainen. Sinulla on vähintään BC-luokan ajokortti. Laita hakemukseesi ansioluettelon lisäksi tosite voimassa olevasta, enintään vuoden vanhasta, hyväksytysti suoritetusta FireFit-testistä sekä tarvittaessa kopiot opinto- ja työtodistuksista.

Ennen viran vastaanottamista esität meille voimassa olevan ajokorttisi sekä hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastasi, ellet ole käynyt laitoksemme työterveystarkastuksessa jo aiemmin. Annat myös suostumuksen turvallisuusselvityksen hankkimiseen sekä huumetestaukseen. Työskentelykielemme on suomi, joten odotamme sujuvaa suullista ja kirjallista, vähintään B1-tason suomen kielen taitoa.

Tervetuloa meille!

Lisätietoja Kuntarekrystä
Hakuaika päättyy 9.9.2024

Yhteystiedot
Pelastuspäällikkö Veli-Pekka Niemikallio

veli-pekka.niemikallio@paijatha.fi

p. 044 077 3200